Õpilase võit pani treeneri sajatama

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti täiskasvanute sõudmise meistrivõistlustel pandi joonele ka kümme noormeest, et selgitada välja sügisel Valgevenes Brestis peetavatel Balti karikavõistlustel osaleva neljapaadi koosseis, ning katsevõistluse finaali võitis viljandlane Joonas Toom.

Treener Ruth Vaar tunnistas, et esimest korda elus reageeris ta õpilase võidule vandudes. «Igal juhul oli koos minuga sõitu jälgivatel kolleegidel palju nalja,» lausus ta muigamisi ning selgitas, et Joonas Toome võit paneb just temale vastutuse noormeeste koondise neljapaat Balti karikavõistluste tarvis ette valmistada.

«Ma olen tänavu juba mitut koondise paatkonda treeninud. Oleks tahtnud, et keegi kolleegidest ka seda vastutust kanda võtaks. Andsin küll Joonasele finaali eel mõista, et võita pole väga tarvis ja piisab ka nelja sekka jõudmisest, aga näe, rajal sai spordimehe hing mehest võitu,» rääkis Vaar poolnaljatamisi ning lisas siis tõsinedes: «Mis seal siis ikka, teeme selle töö ära.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles