Aastaid seisnud kortermaja saab moodsama näo

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara Viljandi osakonna juhataja Aime Opermann rääkis, et kuigi hall karp ei tekita potentsiaalsetes ostjates õiget emotsiooni, on huvi eelmisel nädalal müüki pandud korterite vastu väga suur.
Arco Vara Viljandi osakonna juhataja Aime Opermann rääkis, et kuigi hall karp ei tekita potentsiaalsetes ostjates õiget emotsiooni, on huvi eelmisel nädalal müüki pandud korterite vastu väga suur. Foto: Marko Saarm

Kui Tallinnas ja Tartus kerkib uusi kortermaju nagu seeni pärast vihma, siis Viljandis piisab viimaste aastate uusarenduste kokku lugemiseks ühe käe sõrmedest. Seega pole siin tavaline ka hallide karpide müümine, mida Arco Vara eelmisel nädalal tegema asus.

Jutt käib Uku keskuse lähedal asuvast Maramaa puiestee 14a majast, millele anti ehitusluba juba 2006. aastal. Nüüd on asjad nii kaugel, et Arco Vara sai eelmisel nädalal müüki panna 13 aasta lõpuks valmivat korterit, millest kolm olid eilseks broneeritud.

Selle objektiga on Arco Vara seotud alates maikuust, mil poolelioleva arenduse ostis ära osaühing Nordlin Ehitus. Arco Vara Viljandi osakonna juhataja Aime Opermann sõnas, et kõige keerulisem oligi finantseerimise pool. Pankadelt pole sellise objekti jaoks lihtne laenu saada, sest paberil peavad olema müüdud kuni pooled korterid. «Leidsime arendaja, kellel oli finantsiline pool olemas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles