Rekordpublikuga «Urissaare kantri» pakkus siiraid naudinguhetki

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel ja laupäeval vallutasid Karksi valla Univere küla kitsad kruusateed ruudulisi flanellpluuse, kõrgeid saapaid ning laiaservalisi kaabusid kandvad inimhordid. Kõigi suund oli «Urissaare kantri», mille teine päev tõi kokku enam kui tuhat kantrisõpra.

Et pisikeses Urissaare rantšos ei jagu ruumi enamale kui tuhandele pidulisele ning korraldajad sestap külaliste arvu piiravad, näikse olevat festivali tulihingeliste austajate seas saanud üldteada asjaoluks. Nii polnud ka imestada, et laupäeva õhtul kella seitsme paiku ei saanud rantšo väravast enam peoalale sissepääsuks käepaelu osta, sest need olid lihtsalt otsas. 

Festivaliala sissepääs, perimeeter ja peoala olid tugevalt turvatud ning turskete meeste viisakal, ent jõulisel nõudmisel tuli kõigil sisenedes kottide ja kandamite sisu ette näidata. Ometi ei muutunud turvameeste tähelepanu hetkegi ahistavaks ning ka ülemeelikute, õllevirdega ehk pisut liiale läinud meesterahvaste suhtes oldi mõistvad: kui endale ja teistele ohuks ei ole, siis las lõbutsevad pealegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles