GALERII. Urissaare kantripisik nakatas sadu inimesi, igihaljad Kukrid võitsid südameid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Karksi vallas Univere külas sai taas teoks "Urissaare kantri". Sel aastal mitut nimekat esinejat võõrustanud rahvapidu võttis reedel tuurid sisse ühele kantrifestivalile kohaselt – kilgete, naeru ja mürtsuva muusikaga.

Esimese päeva suuremad tõmbenumbrid olid Jäääär ja line-tantsu meistriklass Kaie Segeri juhtimisel. Laupäevased hitid olid Curly Strings oma plaadiesitluskontserdiga, Lõõtsavägilased ning igihaljad Kukerpillid. Selgusid kantrimees ja kantrinaine, südaöö eel pärjati kolmas Eesti meister jõllitamises ning pidu lõppes tantsutralliga ehedas Metsiku Lääne stiilis saloon'is. 

Inimestele on "Urissaare kantri" südamesse läinud. Seda tõestas asjaolu, et laupäeval kella 19 paiku olid piletid otsas ja väravast neid enam osta ei saanudki. Kahe päeva jooksul käis ehedal maapeol ligemale 1000 inimest. See oli korraldajate kinnitusel ka pisikese rantšo mahutavuse piir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles