Valitseva meistri teerull triikis Tuleviku Lasnamäe murusse

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. vooru kohtumisel sõitis FCI teerull Viljandi meestest üle. Lõppskoor 7:0 kodumeeskonna kasuks ei jäta küsimusteks ruumi: hõrendatud koosseisuga Tulevik hävitati. Järgmiseks kohtumiseks lähirivaal Tammekaga on Tuleviku koosseis aga taas tugevam ja nii ühepoolset mängu pole põhjust oodata.
25. vooru kohtumisel sõitis FCI teerull Viljandi meestest üle. Lõppskoor 7:0 kodumeeskonna kasuks ei jäta küsimusteks ruumi: hõrendatud koosseisuga Tulevik hävitati. Järgmiseks kohtumiseks lähirivaal Tammekaga on Tuleviku koosseis aga taas tugevam ja nii ühepoolset mängu pole põhjust oodata. Foto: Kris Süld / VLND

Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga 25. vooru mängule Lasnamäele valitseva meistri FCI Tallinna vastu sõitis Viljandi Tulevik teadmisega, et hoiatuskaartide limiidi täitumise tõttu on kaitseliinist puudu peamine paremäär Martin Allik ning keskkaitsepaari peab vigastatud Gerdo Juhkami asemel koos Janar Õunapiga mehitama alavormis Indrek Ilves. Vangerdada tuli ka keskväljal ja tulemus oli košmaarne.

Tuleviku koosseis oli eksperimentaalne ning keskkaitses rassinud Indrek Ilves ja keskväljal Karel Kübarat asendanud Karl Ivar Maar ei olnud sel hooajal – eriti viimastes voorudes – neil positsioonidel kuigi palju mänginud. Ometi tundus mäng esimesel veerandtunnil vastu ootusi toimivat. 

Infoneti keskväljamootor, just selleks mänguks ülipikalt vigastuspausilt naasnud Sergei Tumasjan avas küll juba seitsmendal minutil skoori, kui palli keskväljal omaks võtnuna rahulikult kogu Viljandi kaitseliinist mööda jalutas, aga see ei tõotanud veel kõige hullemat. Viljandi mehed tundusid šokist toibuvat ning mängisid moel, mis lasi aimata, et vähemalt ühe värava löövad nad lasnamäelastele tagasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles