Paala järve tulesid ei kustutanud lapsed

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uus purskkaev pandi Paala järvel tööle juunikuu lõpus. Kui mõnda aega põles seal vaid punane tuli, siis tänaseks on rike parandatud ja veejoad peaksid taas mitmevärviliselt särama.
Uus purskkaev pandi Paala järvel tööle juunikuu lõpus. Kui mõnda aega põles seal vaid punane tuli, siis tänaseks on rike parandatud ja veejoad peaksid taas mitmevärviliselt särama. Foto: Kevin Kohjus

Juuni lõpus pandi Paala järvel tööle uus viie mitmevärvilise veejoaga purskkaev, aga viimastel päevadel kumas vesi vaid punaselt, sest seadet tabas tehniline rike.

Purskkaevu ehitanud aktsiaseltsi Eleväli juhatuse liige Larvo Klaos sai Paala järve purskkaevu probleemist teada kolmapäeval ning reedel käisid mehed seda kontrollimas. 

«Valgustite suund oli vette, mitte üles joa peale, ning me fikseerisime pöörde tugevamalt. Tuled olid kustunud tehnilise rikke tõttu, peame muutma juhtimisskeemi,» selgitas Klaos eile pärastlõunal. «Lamp võis ka töötada, aga kui suund on vale, siis ta küll põleb, aga ei valgusta veejuga,» lisas ta ja märkis, et viga peaks saama parandatud sama päeva õhtuks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles