Lõhutud puid ostnud inimene peab ise kirve kätte võtma (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
15 ruumi küttehalge ostnud klient sai oma sõnul kätte koorma, kus neli või viis ruumi puid on nõnda jämedad, et neid ei saa lõhutuks pidada. Pildil on puuriidale lisatud mõõduks suitsupakk.
15 ruumi küttehalge ostnud klient sai oma sõnul kätte koorma, kus neli või viis ruumi puid on nõnda jämedad, et neid ei saa lõhutuks pidada. Pildil on puuriidale lisatud mõõduks suitsupakk. Foto: MARTIN TROSSEK

Küttehalge ostnud inimesel on müüjale pretensioone, sest arvestatavat osa puudest saab vaid tinglikult lõhututeks nimetada. Kaupmees kostab, et ei jõua iga kunde kriitika peale reageerida ja soovitab hea kirve appi võtta.

Martin Trossek kirjeldas, et tellis läinud kuu lõpus Sakalas ilmunud kuulutuse peale Võhmasse 15 ruumi lõhutud haavapuid. Kaup toodi kohale ning kodus olnud vanaema tasus selle eest sularahas. Ent hiljem, kui pererahvas küttematerjali lähemalt takseerima hakkas, ilmnes, et koormas on nii mõnigi liiga suur tükk.

«Umbes nelja-viie ruumi kohta ei saa öelda, et need on lõhutud küttepuud. Leidus pakke, mille peal on näha lõhkumise jälgi, kuid ju siis ei käinud ka tarnijal neist jõud või tahtmine üle,» rääkis Trossek.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles