Üks pronks tegi rohkem rõõmu kui teine

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Berit Lehtsaar teenis Eesti takistussõidu meistrivõistlustel pronksmedali nii juunioride kui alla 25-aastaste ratsutajate konkurentsis.
16-aastane Berit Lehtsaar teenis Eesti takistussõidu meistrivõistlustel pronksmedali nii juunioride kui alla 25-aastaste ratsutajate konkurentsis. Foto: Elmo Riig

Nädala eest Harjumaal Ruilas Eesti ratsutamise takistussõidu meistrivõistlustel kaks pronksmedalit teeninud Viljandimaa neiu Berit Lehtsaar tundis rõõmu neist mõlemast, ent erilist heameelt valmistas talle U-25 klassi tulemus.

Juunioride ehk alla 18-aastaste ratsanike arvestuses, kus ta mullu pälvis hõbeda, võistles ta hobusega Solei Solei. Paraku tuli avasõidus eksimus ja see röövis võidulootused.

«Pärast võrdlemisi ebaõnnestunud esimest võistlussõitu ma sellest arvestusest medalit ei lootnudki,» tunnistas Lehtsaar. «Teisel päeval õnnestus aga teha päeva parim sõit ja see kergitas mind kolmandaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles