Loos andis Tulevikule vastase teisest liigast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik alistas karikavõistlustel Tartu Tammeka ja Kohila Püsivuse ning kohtub järgmises ringis Maardu United meeskonnaga.
Tulevik alistas karikavõistlustel Tartu Tammeka ja Kohila Püsivuse ning kohtub järgmises ringis Maardu United meeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Eesti jalgpalli liidus loositi neljapäeval Evald Tipneri karikavõistluste 1/8-finaalpaarid. Allesjäänud kuus Premium-liiga meeskonda said fortuuna soovil omale vastase madalamast liigast.

Loos oli armuline Viljandi Tulevikule, kes on karikasarjas pärast Tartu Tammeka ja Kohila Püsivuse alistamist samuti 16 edukama sekka jõudnud. Kõigepealt asetus Viljandi esindus meeskondade sekka, kes saavad karikasarja järgmise vooru kohtumise pidada koduväljakul, seejärel tõmbas fortuunaks olnud Eesti jalgpalli liidu president Aivar Pohlak Tuleviku kolmanda ringi vastaseks meekonna Maardu United.

Maardu United teeb kodustel meistrivõistlustel kaasa teises liigas ega kuulu selles seltskonnas kindlasti paremikku. Põhja/Ida piirkonna 14 meeskonna turniiril on Maardu United praegu turniiritabelis 12. kohal ning on seni peetud 16 liigamängust võitnud neli ja teinud kolm viiki.

Eesti karikavõistluse 1/8-finaalid peetakse esialgse kava järgi 19. ja 20. septembril. Täpsema ajakava teatab jalgpalliliit esimesel võimalusel.

1/8-finaalpaarid:

  • Tallinna FC Levadia (PL)  – Kohtla-Järve JK Järve (ELB) ja Tartu JK Welco (EL) võitja
  • Viljandi JK Tulevik (PL) – Maardu United (II)
  • JK Narva Trans (PL) – Rakvere JK Tarvas (EL)
  • Läänemaa JK (III) – FCI Tallinn (PL)
  • Nõmme Kalju FC (PL) – Paide Linnameeskond III (III)
  • Rumori Calcio Tallinn (III) – FC Kuressaare (EL)
  • Põhja-Tallinna JK Volta (III) – Tallinna FC Flora U21 (EL)
  • Tallinna FC Flora (PL) – FC Maardu Aliens (IV) ja FC Elva (EL) võitja

Allikas: Eesti jalgpalli liit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles