Taibukate teaduskool muutub nutilikumaks

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taibukate teaduskooli juhi Lilian Tambeki sõnul on nende missiooniks algaval õppeaastal rikastada laste haridusteed, kasutades selleks eakohaseid õppevahendeid.
Taibukate teaduskooli juhi Lilian Tambeki sõnul on nende missiooniks algaval õppeaastal rikastada laste haridusteed, kasutades selleks eakohaseid õppevahendeid. Foto: Marko Saarm

Neljandat aastat Viljandis tegutsev taibukate teaduskool paneb vähem kui kuu aja pärast algaval õppeaastal rõhku digivahendite laialdasele kasutusele. Uudiseid on veel.

«Meie missiooniks sel õppeaastal on rikastada laste haridusteed, kasutades selleks eakohaseid õppevahendeid, et nad saaksid juba varakult tehnikaga mängida, testida ja luua. Et seda saavutada, pöörame tähelepanu digivahendite efektiivsele kasutusele. Me oleme saanud tahvelarvutid, mida hakkame kasutama nii matemaatika-, keemia- kui ka teistes tundides,» rääkis reaal- ja loodusainetes lahtise peaga lastele lisaõpet pakkuva kooli juht Lilian Tambek. «Lapsed on harjunud oma meelt lõbustama. Meie tahame, et nad hakkaksid tahvelarvutit ka ülesannete lahendamiseks sihipäraselt kasutama.»

Cleveron pani õla alla

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles