Baltimere karikas jäi soomlastele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mulgikrossi» meeskondliku mõõduvõtu punktiseis andis tänavu Baltimere maade võidukarika Soome motomeestele. Viimasel etapil kergitas Eesti võistkond end lätlaste ette.

Eesti mootorattaspordi föderatsiooni peaskretär Veiko Biene tunnistas, et niisuguses formaadis võistlus vajab muudatusi. «Näeme vaeva, et osalevate riikide haaret laiendada,» ütles Biene.

Tema sõnul algas võistlussari ametlikult küll Leedus, aga selle riigi esindajaid Viljandimaal rajale ei jõudnudki. «Põhjus on kindlasti see, et Leedus on motokrossisõitjaid vähe ning kuuldavasti eelistavad nad võistelda lõuna pool: Poolas ja selle lähiümbruses,» kõneles ta.

Võistkondlike karikavõistluste viimase etapi ehk «Mulgikrossi» kohta jagus alaliidu peasekretäril selgi korral üksnes kiidusõnu. «Nagu ikka, oli osalejaid palju, publik meeldiv ja korraldus hea,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles