Juhtkiri. Positiivne lumepalliefekt

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maakonnakeskuse külje all Vana-Võidus paiknev Viljandi kutseõppekeskus on asutus, mis ajab oma asja suhteliselt vaikselt. Mitte et ta ennast piisavalt ei näitaks – küll näitab seal, kus vaja. Lihtsalt linnast veidi eemal väikeses külas tegutsev kool on enamiku inimeste silme alt väljas. Kutseõppekeskus on küll vaat et Vana-Võidu sünonüüm, kuid väga paljud viljandlased satuvad sellesse paika võib-olla kaks korda aastas, kui autol on vaja rehve vahetada. Või siis ei satu niigi palju.

Nii võib aeg-ajalt ununeda, kuivõrd suur väärtus see kool siinsele piirkonnale on. Ja mitte ainult. Nagu tänasest lehest võib lugeda, siis esimese kandideerimisvooruga laekunud 341 avaldusest on umbes pool tulnud väljastpoolt maakonda.

170 Viljandimaa õpilast, kes soovivad oma haridusteed kohalikus kutsekoolis jätkata, on päris tubli hulk. Teist sama palju mujalt tulijaid on aga teretulnud lisa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles