Maakivihoone kaob kriitika saatel

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile alustati Viljandi kaubamaja tagusel platsil vana maakivihoone katuse lahti võtmist. Võimalikult suur osa ehitisest leiab taas kasutust.
Eile alustati Viljandi kaubamaja tagusel platsil vana maakivihoone katuse lahti võtmist. Võimalikult suur osa ehitisest leiab taas kasutust. Foto: Kamilla Selina Lepik

Vana maakivihoone Viljandi kooperatiivi hoovis, mille lammutamisele minemisest Sakala nädal tagasi kirjutas, hakkas eile kaduvikku libisema, kui töömehed selle katuse koost lahti võtmist alustasid.

Kui kinnistu omanik Viljandi Tarbijate Ühistu (VTÜ) rõhub asjaolule, et võimalikult suur osa ehitisest leiab taaskasutust, ning linnavalitsus selgitab, kuidas hoone lammutamiseks vajaliku ehitusloa väljastamiseni jõuti, siis üks kinnisvara valdkonnaga kokku puutunud viljandlane leiab, et linn on käitunud teemat käsitledes kergekäeliselt.

Prügisse ei lähe

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles