Viljandimaa rahvaliitlased toetavad erakonna jätkamist

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa rahvaliitlaste juhina jätkab Enn Sarv.
Viljandimaa rahvaliitlaste juhina jätkab Enn Sarv. Foto: Elmo Riig / Sakala

Rahvaliidu maakonnaühenduse konverents toetas juhatuse varasemat otsust, et Rahvaliit jätkab tegevust, ning volitas osakondi valima delegaadid 28. mail Rakkes peetavale kongressile.


Konverentsil analüüsiti riigikogu valimiste tulemusi. Ettekande tegi Rahvaliidu esinumber Viljandi- ja Järvamaal Valdeko Kalma. Siinne ühendus toetas Jaan Tootsi kandidatuuri erakonna esimehe kohale.

Viljandimaa rahvaliitlaste juhina jätkab Enn Sarv, kes konverentsil kritiseeris valitsusliidu lühinägelikke otsuseid ja ootusi, mis pole täitunud.

Viljandimaa konverents kinnitas Rahvaliidu vastuseisu maamüügipiirangute kaotamisele 1. maist ning leidis, et välismaalastele põllu- ja metsamaa müügi piirangute kaotamine tuleb vähemalt viieks aastaks külmutada.

28. mail selgub, mis Rahvaliidust saab. Kui kongress otsustab jätkata, tuleb valida uus juhtkond, muuta struktuuri ning leida mõttekaaslasi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles