Risto Mätase pikad odakaared jäid aastaks ootelehele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Mätas.
Risto Mätas. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pealesunnitud vaheaasta võtnud odaviskaja Risto Mätas tõdes, et vaatas neljapäeval telerist konkurentide sooritusi teatud kadedusega, ent mõistagi hoidis omadele pöialt.

Risto Mätas kinnitas, et oma sportlaskarjääri pole tal plaanis veel lõpetada ning loodab juba tuleval hooajal suurel areenil tegusid teha. Tänavune hooaeg on jäänud 33-aastasel Viljandimaalt pärit spordimehel tervise kosutamiseks ning sellel aastal pole tal enam plaanis võistelda.

«Mul oli kevadel päris halb seljahäda ning see sundis võistlemisest loobuma. Praeguseks teen juba päris korralikult trenni ning tuleval aastal loodan tagasi kõrges konkurentsis olla. Vaatasin neljapäeval odaviske eelvõistlust kadedusega hinges, muidugi oleks tahtnud ise staadionil olla,» nentis sportlane, kes on osalenud kahtedel kergejõustiku maailmameistrivõistlustel ja kaks korda olümpiamängudel. «Mul on väga hea meel Magnus Kirdi sooritusest, tundus, et sellesse viskesse jäi omajagu varu. Tanel Laanmäel ei õnnestunud seekord end realiseerida ja sellest on mõistagi kahju.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles