Korneri ringristmiku ehitus sunnib ümber sõitma

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maantee ja Vaksali tänava lõikumiskoht ehitatakse ümber ringristmikuks. Ehituseaegne liikluskorralduse muudatus suunab autod vähekasutatavatele tänavatele.
Riia maantee ja Vaksali tänava lõikumiskoht ehitatakse ümber ringristmikuks. Ehituseaegne liikluskorralduse muudatus suunab autod vähekasutatavatele tänavatele. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval algab Riia maantee ja Vaksali tänava ristmiku ümberehitus, mis plaani järgi kestab novembri keskpaigani, ning senikaua tuleb autodel ja bussidel sihtpunkti jõudmiseks sõita mööda kitsaid kõrvaltänavaid.

Ringristmiku ehituseks suletakse läbipääs Riia maanteelt ja Vaksali tänavalt kesklinna poole liikumiseks. Kesklinna sõitjad peavad arvestama Vabriku tänava ja Reinu tee kaudu ümbersõiduga. Et Hariduse tänaval asub ka Viljandi gümnaasium, hakkab suure tõenäosusega hommikuti suureneva liikluskoormusega lõigul tekkima seisakuid.

«Koolimaja juures me praegu midagi ei muuda. Kui tekib reguleerimise vajadus, teeme seda,» ütles Viljandi linnavalitsuse teedespetsialist Heikki Teearu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles