Linnapeaks pürgijate täismaja selgub kuu lõpuks (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli Viljandis kandideerida plaanivat nimekirja on teatanud, kes on nende linnapeakandidaat. IRL-i ja valimisliidu Kogukondlik Viljandi esinumber on veel selgumata.
Neli Viljandis kandideerida plaanivat nimekirja on teatanud, kes on nende linnapeakandidaat. IRL-i ja valimisliidu Kogukondlik Viljandi esinumber on veel selgumata. Foto: Elmo Riig

Kuuest kohalikel valimistel Viljandis üles astuda plaanivast nimekirjast neli on praeguseks oma linnapeakandidaadi kinnitanud. Kaks kavatsevad langetada otsuse selle kuu jooksul.

Nii Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) Viljandi osakonna esimees Harri Juhani Aaltonen kui vabaerakondliku taustaga valimisliidu Kogukondlik Viljandi loomise taga seisev Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra kinnitasid, et töö käib ning selgus peaks nende leeris saabuma veel augustis. Ostra viitas muu hulgas, et 5. september on viimane ametlik kandidaatide registreerimise tärmin.

Harri Juhani Aaltoneni sõnul on IRL-il praegu sõelal mitu nime. Sealjuures märkis ta, et õige ei ole küsida, millise mehe taha nimekiri koondub, sest võimalike kandidaatide seas on ka naisi. Konkreetseid isikuid Aaltonen ei nimetanud, kuid tõsiasi on, et IRL-i leeri kuulub Viljandi abilinnapea Janika Kivistik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles