Laboris valmisid esimesed viljad

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilses töötoas tutvustati noortele vahendeid, millega on viimase saja aasta jooksul helisid salvestatud.
Eilses töötoas tutvustati noortele vahendeid, millega on viimase saja aasta jooksul helisid salvestatud. Foto: Elmo Riig

Täna õhtul esitavad Viljandi muusikakoolis laagrinädala vilju suvekooli «Loomelabor» osalejad. Noorte loovus ja muusikalised huvid on üllatuseks ka juhendajatele. Muu hulgas tulevad esitamisele teosed, mis on inspiratsiooni saanud banaani lõikumisest või on salvestatud mööda linna ringi jalutades.

Suvekooli juhendaja Kristo Matsoni sõnul täitis laager edukalt oma eesmärgi arendada muusikalist loovust ja otsida seoseid eri valdkondade vahel. 

«Kui esimestel päevadel tuli noori julgustada, siis nüüd valitseb siin muusikakoolis küll tõeline loovuse pesa,» rääkis ta. Tema sõnul muutus koolimaja õhkkond kreatiivseks kolmandal või neljandal päeval. «Loomelaborit» korraldati neljandat korda ja selles osalenud noored üllatasid Matsonit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles