Holstre-Polli vabaajakeskus on lõpuks üles leitud

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõik Holstre-Polli keskuse majutuskohad olid eile hõivatud. Suvist laagrit pidasid seal Viljandi suusatajad ja Tallinna hokimehed. Viljandi linna ja valla ühine ettevõtmine hakkab pärast pikki vintsutusi majanduslikult jalgu alla saama.
Kõik Holstre-Polli keskuse majutuskohad olid eile hõivatud. Suvist laagrit pidasid seal Viljandi suusatajad ja Tallinna hokimehed. Viljandi linna ja valla ühine ettevõtmine hakkab pärast pikki vintsutusi majanduslikult jalgu alla saama. Foto: Marek Tiits

Viljandi linna- ja vallajuhtide murelapseks olnud Holstre-Polli tervisekeskuses on uue juhataja käe all asjad lõpuks soovitud suunas liikuma hakanud.

Anu-Liis Truumaa
Anu-Liis Truumaa Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kaks aastat keskust ohjanud Anu-Liis Truumaad (pildil) oli eile intervjuuks üpris raske tabada. «Väga kiire on meil siin. Pean parasjagu minema kettagolfirada puhastama, inimesed ootavad,» rääkis ta telefonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles