Õhtuse kontserdi lava kerkib

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdilava kerkib
Kontserdilava kerkib Foto: Elmo Riig

"Laula mu laulu" suvetuur jõuab täna Viljandisse ja kontsert lauluväljakul algab kell 20.

Neli hooaega väldanud ning sajad tuhanded inimesed telerite ette naelutanud Kanal 2 menusaade "Laula mu laulu" jõuab lõpuks parimate paladega vabaõhulavadele.

13. augustini vältaval suvetuuril on kohal suur osa Eesti popmuusika paremikust, kes saates kaasa lõid. Kohal on Tanel Padar, Getter Jaani, Koit Toome, Liis Lemsalu, Ott Lepland ja Ines.

Lisaks astuvad erinevatel kontsertidel üles Karl-Erik Taukar, Jaan Pehk, Laura, Lenna, Jaanus Saks, Maarja ja Jaagup Kreem.

Õhtut juhib Juss Haasma.

"See intiimsus ja energia, mida artistid neid lugusid vabaõhulavadel esitades väljendavad, on palju ehedam ja võimsam kui teleriekraani vahendusel," sõnas "Laula mu laulu" muusikaline juht Tomi Rahula.

Esitusele tulevad teiste seas sellised hitid nagu "Karikakar", "Sunflowers", "Sa ju tead", "Legendaarne", "Torm" ja paljud teised.

Kindlasti näeb ka üllatusduette lugudega, mis saates ei kõlanud, aga mis on nende artistide esituses publiku südamed juba võitnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles