Töönädala algul tabati kolm alkoholi tarvitanud roolikeerajat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Töönädala esimesel päeval kontrollisid korrakaitsjad üle terve Viljandimaa autojuhtide kainust. Sohvrid said puhuda Viljandis, Karksi-Nuias, Abja-Paluojal ning mitmes teises Mulgimaa nurgas.

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam selgitas, et maakonnas pandi puhuma 817 roolikeerajat. Kõigist kontrollitud juhtidest olid kolm alkoholi tarvitanud, kusjuures neist üks juhtis raskeveokit. Sadam lisas, et kõik sel korral tabatud juhid olid vanemas eas. Alkoholi tarvitanud roolikeerajad kõrvaldati liiklusest ning nende suhtes alustati menetlust.

«Autojuhtidele on mõttekoht, et kui päev enne tööleminekut ja sõiduvajaduse teket ei oska alkoholi mõistlikult tarvitada, tuleb see üldse pruukimata jätta. Lisaks kutsume üles ettevõtteid, kes veoteenust pakuvad, et nad võtaksid kasutusele meetmeid, veendumaks palgal olevate veoautojuhtide kainuses,» selgitas Sadam. Ta lisas, et ka koormata veok on suure ohu allikas, ning rõhutas sedagi, et alkoholi pruukinud veokijuht on häbiks kõigile teistele vastutustundlikele ja eeskuju loovatele kutselistele juhtidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles