Tugeva käega odaviskaja ala valima ei kiirusta

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmekülgne kergejõustiklane Enrico Hänilene naasis hiljuti Ungarist Euroopa noorte olümpiafestivalilt ning esines hästi läinud laupäeval Valmieras Baltimaade alla 18-aastaste meistrivõistlustel. Seda, kas temast saab tulevikus odaviskaja või mõne muu kergejõustikuala tegija, ei osanud 15-aastane sportlane praegu veel öelda.
Mitmekülgne kergejõustiklane Enrico Hänilene naasis hiljuti Ungarist Euroopa noorte olümpiafestivalilt ning esines hästi läinud laupäeval Valmieras Baltimaade alla 18-aastaste meistrivõistlustel. Seda, kas temast saab tulevikus odaviskaja või mõne muu kergejõustikuala tegija, ei osanud 15-aastane sportlane praegu veel öelda. Foto: Tiit Aru

Läinud nädalavahetusel saavutasid Viljandimaa heitjad ja viskajad Valmieras alla 18-aastaste Baltimaade kergejõustikumeistrivõistlustel häid tulemusi ning andsid suure panuse Eesti koondise üldvõidusse.

Gedly Tugi
Gedly Tugi Foto: Elmo Riig

Eesti koondises tegi kaasa kolm Viljandi kergejõustikuseltsi Sakala noort sportlast: äsja Euroopa noorte olümpiafestivalilt naasnud odaviskajad Gedly Tugi (pildil) ja Enrico Hänilene ning Kelly Heinpõld, kes on konkurentidest mõni aasta noorem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles