Curly Strings: me olemegi õhulised ja kammerlikud

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Curly Strings ehk Villu Talsi (mandoliin), Eeva Talsi (viiul, laul), Taavet Niller (kontrabass, laul) ja Jaan Jaago (kitarr, laul) Hispaanias. Augustis tiirutab bänd mööda Eestit ringi ja annab plaadiesitlustuuri ajal kümme kontserti. Tuur sai avalöögi Viljandi pärimusmuusika festivalil ning enam kui pool sellest on veel ees. Viljandimaal saab neid esinemas näha Urissaare kantrifestivalil.
Curly Strings ehk Villu Talsi (mandoliin), Eeva Talsi (viiul, laul), Taavet Niller (kontrabass, laul) ja Jaan Jaago (kitarr, laul) Hispaanias. Augustis tiirutab bänd mööda Eestit ringi ja annab plaadiesitlustuuri ajal kümme kontserti. Tuur sai avalöögi Viljandi pärimusmuusika festivalil ning enam kui pool sellest on veel ees. Viljandimaal saab neid esinemas näha Urissaare kantrifestivalil. Foto: Erakogu

Oma esimeselt Põhja-Ameerika tuurilt naasnud Curly Stringsil on selleks suveks kaugemad reisid selja taga ja uus album «Hoolima» ette näidata. Augustis ja septembris tiirutatakse kodumaal ning samas küpsevad plaanid järgmiseks aastaks.

Lõviosa albumi «Hoolima» materjalist salvestati juuni keskpaigas Hispaanias Barxeta stuudios koostöös produtsent Casey Driesseni ning helirežissöör Dani Castelariga. Grammyle nomineeritud produtsent Driessen aitas kvarteti tavapärasele naturaalsele akustilisele kõlale lisada värve ja atmosfääri. Salvestaja ja miksijana oli ametis Dani Castelari, kes on koostööd teinud nii REM-i, Tarja, Editorsi, Snow Patroli kui Paolo Nutiniga.

Professionaalne ja austav

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles