Alkoholi liigne pruukimine tõi politseinikele palju tööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Läinud nädalavahetus oli politseinikel kuu algusele kohaselt töine: tuli 54 väljakutset, millest suur osa seotud liigse alkoholipruukimisega.

Politsei pressiesindaja Ragne Keiski teatel magas kainestuskambris pea selgeks kümme inimest, lisaks viis patrull neli alkoholist üleväsinud inimest välja puhkama nende endi koju. Joobekontrolle tehti 153 autojuhile ning kontrollitutest üks oli tarvitanud enne rooli asumist alkoholi. Tema joove oli aga nõnda raske, et ta saab karistuse kriminaalkorras. Lisaks andsid tooni kiirusületamised, mida tuvastati 11 juhul.

Mitu väljakutset oli seotud öörahu rikkumisega, mis lahenes, kui pidulised muusika vaiksemaks või kinni panid. Mitu teadet oli avalikus kohas alkoholi tarvitavatest ja sellega ümberkaudseid inimesi häirivatest isikutest. Osa sellistest pidulistest viis politsei kainestuskambrisse välja magama, mõned aga koju välja puhkama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles