Tulevik jätkas võidumarssi Narvas

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast suvist mängijate üleminekuperioodi ühtäkki konkurentsivõimelise ja stabiilse koosseisu leidnud Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond võttis meistrivõistlustel teise võidu järjest, kui alistas läinud reede õhtul võõrsil 2:1 Narva Transi.

Võit oli seda magusam, sest sel hooajal seni peetud kaks omavahelist kohtumist olid lõppenud samade numbritega piirilinna meeskonna kasuks. Võõrsil polnud Tulevik suutnud Transi alistada alates 2005. aastast, kui tuli sellega translaste endi abiga toime koguni kaks korda. Ühe neist kohtumistest kaotas hiljem korduvalt kihlveoskandaalidesse sattunud Narva meeskond ilmselt meelega, lüües endale ise lõpuminutitel värava. Teine päädis Transi 5:0 võiduga, ent lõpuminutiteks sisse vahetatud mängukeeluga mängija muutis oma meeskonna mäekõrguse võidu tehniliseks kaotuseks.

Seekordne kohtumine, mis leidis aset mõnekümne pealtvaataja ees Narva vihmamärjal staadionil, näis pärast suhteliselt võrdset ja üksikute mõlemapoolsete väravavõimalustega avapoolaega vaheajaks viigisadamasse tüürivat, kui Tulevik ühtäkki skooris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles