Viljandlanna võitis koduse turniiri

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav võitis läinud nädalal kodulinnas sarja «Tennis Europe» kuuluval noorte U-16 «Airok Viljandi Openi» turniiril esikoha.
Saara Orav võitis läinud nädalal kodulinnas sarja «Tennis Europe» kuuluval noorte U-16 «Airok Viljandi Openi» turniiril esikoha. Foto: Elmo Riig

Noor tennisemängija Saara Orav teenis eile Viljandis lõppenud rahvusvahelise noortesarja «Tennis Europe» U-16 vanuseklassi turniirivõidu. Pärast varahommikust finaali sõitis ta pealinna, kus õhtul ootas teda ees Eesti noortemeistrivõistluste avaringi matš.

Läinud nädalal alustas rahvusvahelist noorteturniiri «Airok Viljandi Open 2017» 37 tütarlast ja poolsada noormeest. Vihmaste ilmade tõttu olid korraldajad sunnitud mitu välisväljakutele plaanitud mängupäeva pidama sisehallis ning see oli ka põhjus, miks tütarlaste esikohamatš kavandatust päeva jagu hilisemaks nihkus.

Tütarlaste üksikmängu põhitabelis alustasid kohalikest mängijatest võistlust Saara Orav ja Sonja Anderson. Tabelisse esimese paigutuse saanud Saara Orav võitis kõik viis mängu, neist esmaspäeval peetud finaalis olid tema võidunumbrid lätlanna Sabine Rutlauka üle 6:1 ja 6:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles