Suure-Jaani vallas peetakse kodukandipäevi

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maaliline Suure-Jaani kihab nädalavahetusel inimestest.
Maaliline Suure-Jaani kihab nädalavahetusel inimestest. Foto: Elmo Riig

Suure-Jaani vald peab sel nädalavahetusel kodukandipäevi ning vallavanem Tõnu Aavasalu loodab, et suure hulga ettevõtmiste seast leiab igaüks endale midagi huvitavat. 

Avapauk antakse täna kell 17.30 Vastemõisa rahvamaja juures algava tasuta perepäevaga. Kavas on orienteerumisrada, maalimistuba ja paberivalmistamise õpituba ning avatud on lastekohvik Maias Lepatriinu. Seal tutvustatakse ka suvelavastust «Lembitu – kuningas ilma kuningriigita». Arutusele tuleb Vastemõisa lähistele teatrimaja rajamise plaan.

Suure-Jaanis heliloojate Kappide majamuuseumis algavad kell 17.30 koduloolised kõnelused, millel suurejaanilane Siiri Merila pajatab saladuslikust Suurbritanniast. Kell 20 on Tallinna 31. rahvusvahelise orelifestivali kontsert Suure-Jaani kirikus. Sissepääs on tasuta, aga saab teha annetuse kiriku oreli remondiks. Laupäeval kella 13–17 on igal täistunnil kirikus tasuta giidituur. Õhtul on lauluväljakul järvepidu, kus teiste hulgas astub üles Suure-Jaani puhkpilliorkester.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles