Sõudjate tegevus koondub Pärnusse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimasel võistlusel Pärnus istusid Eesti koondislased kahepaatides. Viljandlane Kaur Kuslap sõitis koos Joosep Laosega ning nad said kolmanda koha. Võitsid Tõnu Endrekson ja Allar Raja, teised olid Kaspar Taimsoo ja Sten-Erik Anderson. Pilt on tehtud Viljandi järvel peetud võistlusel.
Viimasel võistlusel Pärnus istusid Eesti koondislased kahepaatides. Viljandlane Kaur Kuslap sõitis koos Joosep Laosega ning nad said kolmanda koha. Võitsid Tõnu Endrekson ja Allar Raja, teised olid Kaspar Taimsoo ja Sten-Erik Anderson. Pilt on tehtud Viljandi järvel peetud võistlusel. Foto: Marko Saarm

Kodune sõudmishooaeg läheneb kulminatsioonile ning Pärnu jõele koondub palju tiitlijagamisi, tiheda võistlusgraafiku avasid läinud nädalavahetusel suvepealinnas spordiseltsi Kalev lahtised meistrivõistlused.

Mõõduvõtul osales 26 Viljandimaa esindajat. Meie sportlased teenisid eri paadi- ja vanuseklassides kolm kulda, neli hõbedat ja kuus pronksi.

Eesti kahepaat tegi läinud nädalal juunioride maailmameistrivõistlusteks viimaseid ettevalmistusi. Kalevi lahtistel võistlustel saavutasid Kärolyn Mäesaar ja Leena Kattel oma võistlusklassis võidu. Sel kolmapäeval alanud tiitlivõistlustel Leedus neid esialgu paraku edu ei saatnud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles