MilkEst pole Viiratsi piimatööstuse plaani maha matnud

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MilkEsti nõukogu esimehe Märt Riisenbergi sõnul sobib Viiratsi krunt piimatööstuse asukohaks nii kommunikatsioonide kui ka rajatiste poolest.
MilkEsti nõukogu esimehe Märt Riisenbergi sõnul sobib Viiratsi krunt piimatööstuse asukohaks nii kommunikatsioonide kui ka rajatiste poolest. Foto: Elmo Riig

Veebruaris kandideerisid E-Piim ja MilkEst põllumajanduse registrite ja informatsiooni ameti (PRIA) 15-miljonilisele investeeringutoetusele, kuid mais otsustas PRIA toetada E-Piima. Milk­Est ponnistab edasi, sest soovib rajada 2020. aastaks Viljandimaale piimatööstuse, mis keskenduks ekspordile.

MilkEsti aktsiaseltsi nõukogu esimees Märt Riisenbergi sõnul arutletakse, kas MilkEsti tehast on võimalik rajada muude vahenditega. Tema tõdemusel on loodetavasti sügiseks uus plaan, mismoodi Viljandimaale saaks piimatööstuse luua. 

Riisenberg selgitas, et Viljandi kasuks räägib eelkõige piima kokkuveo logistika, samuti sobib Viiratsis asuv krunt nii rajatiste kui kommunikatsioonide poolest. Riisenbergi sõnul on seegi tähtis, et Viljandis leidub töötajaid. MilkEstil on investorid, kellega on juba koostööd alustatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles