Jaanus Tasane võttis Prantsusmaal pjedestaalikoha

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlane Jaanus Tasane sõidab tänavu Prantsusmaa amatöörmeeskonna ASPTT Nancy vormis.
Viljandlane Jaanus Tasane sõidab tänavu Prantsusmaa amatöörmeeskonna ASPTT Nancy vormis. Foto: ASPTT Nancy

Esimest hooaega Prantsusmaa amatöörmeeskonnas sõitev Jaanus Tasane teenis pühapäeval amatööride kriteeriumisõidul Grand Prix de Longwy teise koha.

Linnaringidel peetud 71-kilomeetrise võidusõidu võitis Jean Nicolas Sindt (VC Hettange).

Aktiivselt sõitnud Jaanus Tasane kirjeldas oma viljandlasest juhendajale Marek Johansonile sõitu järgmiselt: «Esimestel ringidel saime kolmekesi eest ning võtsin ka ühe rahalise vahefiniši. Vunkisime hea tempoga edasi, aga võeti kinni. Panin ise uue litri ja saime neljakesi minema, aga mul oli tiimikaaslane sees ja minema ikka sedasi ei lastud, püüti uuesti kinni. Peagi ühel laskumisel tegin jälle kiirema liigutuse, mis kandis vilja. Õnnestus uuesti vahe sisse saada koos kahe mehega, kes aga kahjuks olid ühest tiimist. Siiski vunkisime hea tempoga minna ning saime vahe 40 sekundi peale. Mõistagi karistasid meeskonnakaaslased mind lõpupoole literdamistega ära. Üks neist sai minuga vahe sisse ja teine lollitas selja taga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles