VIDEO. Viiratsi maanteekraavi kaevunud Läti veoki kättesaamine nõudis kolm tundi ja kahe raskemasina abi

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusse sattunud Läti veoki teisaldamine Viiratsi maanteekraavist.
Õnnetusse sattunud Läti veoki teisaldamine Viiratsi maanteekraavist. Foto: Marek Tiits / Sakala

Mustla maanteel Viiratsi ristmikul juhtunud rängas liiklusõnnetuses osalenud Läti veok oli tunginud nii sügavale maanteekraavi, et selle kättesaamiseks oli vaja lisaks raskepuksiirile ka kraana abi.

Nagu Sakala kirjutas, põrkasid esmaspäeva pärastlõunal kokku Läti numbrimärkidega Scania veok ja kaubik Citroën Berlingo. Esialgsetel andmetel tuli Citroën Viljandi poolt ning hakkas sooritama vasakpööret Viiratsisse, kuid põrkas kokku Mustla poolt tuleva Scaniaga. Kokkupõrke tagajärjel maandus suur veok sügavas maanteekraavis, Citroën oli jäänud küll teele, kuid sai nii tugevalt kannatada saanud, et eestvaates ei olnud esmapilgul hästi arugi saada, mis mudeliga on tegemist.

Mõlema masina juhid said kõvasti viga. "Kuivõrd veoki roolis olnud mees ei kasutanud esialgsetel andmetel turvavööd, on tema vigastused oluliselt raskemad, kui seda olnuks turvavööd nõuetekohaselt kasutades," tõdes politsei pressiesindaja Kerly Virk, kuid lisas, et 43-aastase veokijuhi vigastused väga tõsised ei ole. Küll aga on raskes seisus haiglas Citroën juhtinud 69-aastane kohalik mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles