Veekeskuse ehitus ootab SEB kolimise taga (2)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linna- ja vallavalitsus ostsid aprillis ära maja, kus praegu töötab pank. SEB-l on rendileping 2019. aasta lõpuni ja enne selle lahkumist veekeskust ehitama hakata ei saa.
Viljandi linna- ja vallavalitsus ostsid aprillis ära maja, kus praegu töötab pank. SEB-l on rendileping 2019. aasta lõpuni ja enne selle lahkumist veekeskust ehitama hakata ei saa. Foto: Elmo Riig

​Ehkki Viljandi linnapea Ando Kiviberg on avaldanud lootust saada praeguse SEB pangahoone kohale kavandatav veekeskus valmis 2019. aasta esimesel poolel, ei ole praegu selge seegi, millal pank sealt ära kolib. 

Loodava Viljandi veekeskuse juht Jaanus Kukk ootab SEB-lt konkreetset kuupäeva, millal pank kõnealuselt pinnalt lahkub. SEB kommunikatsiooni- ja turundusjuht Silver Vohu sõnul on uue kontori otsingud pooleli. «Seni ei ole me leidnud samaväärselt head pinda ja uue koha valikuga liialt kiirustama ei hakka,» rääkis ta. 

Rendileping kehtib 2018. aasta lõpuni, kuid pangal on õigus pikendada seda veel aasta võrra. Kui sobivad ruumid on leitud, võtavad omajagu aega kolimine ja ümberkorraldused. 

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles