Viljandi linnavalitsusele on edaspidi teada iga suitsuandur

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi Lõuna piirkonna haldurina töötanud Andres Mägi on kaks nädalat Viljandi linna uut kinnisvara haldamisega tegelevat allüksust juhtinud.
Varem Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi Lõuna piirkonna haldurina töötanud Andres Mägi on kaks nädalat Viljandi linna uut kinnisvara haldamisega tegelevat allüksust juhtinud. Foto: Elmo Riig

«Tulevikus teame täpselt, et Laidoneri plats 5 esimese korruse ruumis 19 on üks signalisatsiooniandur, üks suitsuandur, kaks valgustit ja üks tuletõkkeuks, ning anname nende seisukorrale hinnangu, et planeerida hooldustegevust,» kirjeldab kaks nädalat Viljandi linnavalitsuse uue allüksuse, kinnisvara haldusameti juhina töötanud Andres Mägi.

Varem Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi (RKAS) Lõuna piirkonna haldurina töötanud Andres Mägi on sama spetsialist, kellelt Viljandi linn tellis enne nimetatud ameti loomist oma vara haldusmudeli analüüsi. Seetõttu ei kavatsenud Mägi algul vast loodud ametisse ise kandideerida. Linnajuhid suutsid ta aga ümber veenda pärast seda, kui esimene konkurss ameti juhi leidmiseks oli ebaõnnestunud.

15 linna allasutust – nende hulgas koolid ja lasteaiad, aga ka näiteks spordikeskus ja Sakala keskus – vabanevad kõigist kinnisvaraga seotud ülesannetest ning nendega hakkavad tegelema linnavalitsuses töötavad spetsialistid. Ent ühtlasi tähendab niisugune ümberkorraldus, et paljude praegu allasutuste palgal olevate inimeste teeneid edaspidi ei vajata. Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin on varem selgitanud, et linnavara majandamise senine süsteem ei taga selle säilimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles