Tulevikutegijad võtsid karikasarja Viljandis kokku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonja Siimson (vasakul) ja Janelle Leenurm teenisid Eesti rannavolle noorte karikasarja U-14 vanuseklassis üldvõidu. Kodusel mõõduvõtul said tublit mängu näidanud tüdrukud teise koha.
Sonja Siimson (vasakul) ja Janelle Leenurm teenisid Eesti rannavolle noorte karikasarja U-14 vanuseklassis üldvõidu. Kodusel mõõduvõtul said tublit mängu näidanud tüdrukud teise koha. Foto: Laura Luik

Möödunud nädalavahetusel Viljandis asetleidnud noorte rannavolle koduse sarja neljas etapp reastas neljas vanusegrupis Eesti karikasarja paremiku. Täna alustavad noored Tartus riigi meistrite selgitamist.

Kolm päeva väldanud Viljandi etapp kujunes osalejaterohkeks ja rahvusvaheliseks. Võistluse peakorraldaja Mari-Liis Graumann tõdes, et kindlasti oli Viljandi võistlus varem peetud sarja kolmest etapist kõige rahvusvahelisema seltskonnaga, sest osalejaid oli eestlaste kõrval Venemaalt ja Lätist.

Kohalikke noori võrkpallureid tegi kodurannas kaasa kasinalt. Viljandi spordikooli õppuritest olid kõige aktiivsemad U-14 klassi tüdrukud, kes ka väga korralikke tulemusi näitasid. Samas aga on kurb tõdeda, et spordikooli palgal noormeeste treener pole pärast mitut tööaastat suutnud võistlusväljakule tuua ainsamatki oma õpilast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles