Meeskond loodab täna nimekat külalist üllatada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Tulevik võõrustab täna kell 19.30 linnastaadionil Premium-liiga kohtumises Tallinna FC Levadiat. Pilt on tehtud meeskonna viimatisel kodumängul, milles Tuleviku vastane oli Sillamäe JK Kalev.
Viljandi Tulevik võõrustab täna kell 19.30 linnastaadionil Premium-liiga kohtumises Tallinna FC Levadiat. Pilt on tehtud meeskonna viimatisel kodumängul, milles Tuleviku vastane oli Sillamäe JK Kalev. Foto: Elmo Riig

Täna õhtul Viljandi staadionil Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga kohtumises Tallinna FC Levadiat võõrustava Tuleviku meeskonna mängija Janar Õunap tõdeb, et kerget jalutuskäiku meistritiitlit jahtival Levadial oodata ei tasu.

Läinud pühapäeval Hiiu staadionil arvuliselt küll suurelt 5:1, Nõmme Kalju paremust tunnistama pidanud Tuleviku meeskonna kaptenipaela kandnud kaitsja Janar Õunap ütles, et mäng polnud siiski nii kehv. «Meil oli paremaid hetki, seda just teise poolaja esimeses osas. Suutsime kenasti mängu tagasi saada ning ise teatud perioodi vältel ka korralikult teravusi luua,» meenutas ta. «Selge, et elukutseliste mängumeeste treenitus ja üldine tase ongi meie omast parem. Kas see vahe just 5:1 peaks olema, ma ei usu.»

Tuleviku kaitsja tõdeb, et Nõmme Kalju meeste ülekaal kajastubki eelkõige selles, et nad suudavad vastaste hetkelised nõrkused oma kasuks pöörata. «Eks meil tulegi väljakul segadusi ja hetkelisi peataolekuid vältida, nii suudame kõigiga sammu pidada, ka Levadiaga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles