Üks õnnelik pääseb staadionilt Honda rooli

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium-liiga kohtumisele tulnud publikule on Tuleviku klubi toetaja LX-Motors välja pannud loosiauhinna.
Premium-liiga kohtumisele tulnud publikule on Tuleviku klubi toetaja LX-Motors välja pannud loosiauhinna. Foto: Viljandi JK Tulevik (Facebook)

Reedel kell 19.30 Viljandi staadionil algava jalgpalli Premium-liiga kohtumisele tulnud publikule on Tuleviku klubi toetaja LX-Motors välja pannud loosiauhinna. Õnnelik võitja saab uue Honda Civicu nädalase kasutusõiguse.

Jalgpalliklubi Tulevik president Raiko Mutle lisas, et võitja saab täispaagiga sõiduki enda käsutusse oma valitud nädalal. Mutle sõnul on erakordne loosiauhind eelkõige mõeldud Viljandi jalgpallipublikule senise toetuse eest tänu avaldamiseks. «Meie kodumängude pealtvaatajate hulk on hooaja edenedes jõudsalt kasvanud ning hiljuti avaldas ka jalgpalliliit meile selle eest tunnustust. Meie tahame nüüd saadud tunnustust jagada omal moel ka publikuga.»

Viljandis tegutseva automüüja LX-Motors välja pandud sõiduki kasutusõigus loositakse kõigi piletiostjate vahel välja mängu vahepausi ajal. Lisaks on loosikastis ka kolm kahe päeva piletit koos baarikrediidiga ööklubi Cheers üritusele «Cheers folgib!». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles