Uku keskus paisub poole suuremaks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskuse laiendus tuleb praeguse parkla kohale. Arhitekti loodud eskiisil vasakpoolses nurgas on näha praegune parklapoolne sissekäik.
Keskuse laiendus tuleb praeguse parkla kohale. Arhitekti loodud eskiisil vasakpoolses nurgas on näha praegune parklapoolne sissekäik. Foto: Johann-Aksel Tarbe / Arhitekt Tarbe OÜ

​Viljandi Uku keskuse omanik sai sel nädalal linnajuhtidelt loa ehitada oma kaubamaja senisest poole võrra suuremaks. Ehitus Uku tänava ääres algab juba sel aastal.

«Praegu otsime ehitajat, neljandas kvartalis tahame tööga pihta hakata ja siis läheb umbes 10 kuud,» kirjeldas Uku keskust haldava Eften Capitali tegevjuht Viljar Arakas tulevikuplaane.

2800-ruutmeetrise renditava pinnaga uus hooneosa kerkib Uku tänava äärde, praeguse parklaala kohale. Parklat laiendatakse kinnistu teise serva. Kui uus hoone on valmis, saab keskus rentnikele pakkuda rohkem kui 8000 ruutmeetrit pinda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles