Tuhanded vabalevi kasutajad on sõlminud tasuliste teleteenuste lepingu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: AIVAR AOT

TV3 ja Kanal 2 otsus augustis vabalevist lahkuda on pannud tuhanded inimesed liituma telekommunikatsioonifirmade tasuliste teenustega. Vabalevi kasutavaid majapidamisi on veel umbes 72 000.

«Huvi Starmaniga liitumise vastu on alates jaanipäevast, mil Kanal 2 ja TV3 andsid teada vabalevist lahkumisest, olnud väga suur. Starmanile on liitumissoovist teada andnud 10 000 majapidamist,» ütles Elisa ja Starmani juhatuse liige Andrus Hiiepuu uudisteagentuurile BNS.

Hiiepuu lisas, et kui vabalevi kliendil on juba antennisüsteem olemas, saab ta Starmaniga liitudes jätkata selle kasutamist ja pole vaja juurde võtta internetti, sest teenus toimib Levira võrgus. «Kui klient soovib ühendamisel Starmani tehniku abi, tuleb ligi nädala jagu oodata,» ütles Hiiepuu.

«Seoses TV3 ja Kanal 2 lahkumisega vabalevist on Telia poole pöördunud tuhanded inimesed üle Eesti ning avalduste arv meie teenusega liitumiseks on tavapärasega võrreldes mitmekordistunud,» ütles Telia Eesti meelelahutuse ja multimeedia valdkonna juht Karl Anton. Umbes pooled laekunud avaldustest on suudetud juba ka rahuldada.

«Tavapärasest suurem nõudlus on loomulikult avaldanud mõju meie tehnikute ooteajale, mis võib mõnes Lõuna-Eesti piirkonnas olla tavapärasest pikem. Praegu on sellised piirkonnad näiteks Viljandimaa, Võrumaa, Valgamaa ja Põlvamaa. Samas on Telia tehnikud vabalevi teema pärast teinud enam kui 1000 tunni ulatuses ületöid ning lubame jõuda kõigi huvilisteni,» ütles Anton.

21. juunil teatasid Kanal 2 ja TV3, et lahkuvad 1. augustil vabalevist, muudatus puudutab tasuta õhu kaudu telepilti vastuvõtvaid kliente, operaatorfirmade tasulistel klientidel midagi ei muutu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles