Järveäärse korvpalliplatsi korrastamine nõudis lisaraha

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpalliplats sai uue laudise juba rohkem kui kuu aega tagasi ning nüüd on vaja töötada veel tribüüni kallal ja platsi ümbrus sillutada.
Korvpalliplats sai uue laudise juba rohkem kui kuu aega tagasi ning nüüd on vaja töötada veel tribüüni kallal ja platsi ümbrus sillutada. Foto: Kamilla Selina Lepik

​Viljandi järve äärse korvpalliplatsi uuendamine nõudis 5700 eurot lisaraha, et korda saaksid ka platsi ümbrus ja tribüünid.

Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson selgitas, et laudis on korvpalliplatsil juba vahetatud ning ka uus aed ümber, kuid raha kulub veel tribüüni ja platsi ümbruse kiviplaatidega katmiseks. Uue laudise sai plats juuni keskel ning aia juuli keskel. Tööd planeeriti eri aegadele, et platsi saaks ehitusest hoolimata võimalikult palju kasutada.

Augustikuuga loodetakse renoveerimisega ühele poole saada, et plats jälle ligikaudu 15 aastat vastu peaks. «Eelmine plats pidas nii kaua vastu, vandalismi eest me siiski kaitstud ei ole,» lausus Jürisson. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles