Varsti algab Viljandis kunstifestival täiesti normaalsetele inimestele

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektriteatri ekraani on seni nähtud peamiselt Tartus. Peagi puhutakse see täis Viljandi kunstikuul, festivalil QQ, mille programmiga saab tutvuda kodulehel qq.viljandi.ee.
Elektriteatri ekraani on seni nähtud peamiselt Tartus. Peagi puhutakse see täis Viljandi kunstikuul, festivalil QQ, mille programmiga saab tutvuda kodulehel qq.viljandi.ee. Foto: Merike Lill / Tartu Postimees

​18. augustist 17. septembrini peetakse Viljandis esimest korda kunstifestivali QQ, mille korraldajad tahavad kuu aja jooksul täita linna galeriid, kohvikud, tänavad, pargid ja ka viljandlaste kodud mitmepalgelise loominguga.

Festivali valikus on visuaalkunst, keskkonnakunst, filmikunst, muusika ja tantsukunst. Viljandisse oodatakse kodumaiste loojate kõrval üle 60 kunstniku välismaalt.

«Oli lihtsalt nii palju uusi ideid ja mõtlesime nad kõik ühisnimetaja alla panna,» rääkis üks kunstikuu ehk QQ korraldajaid Villem Varik. «Mõte ongi teha tavalistele ja normaalsetele inimestele mõeldud festival.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles