Liputorni plaan sai küll raha, kuid ei leia ehitajat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endisest meierei korstnast saab liputorn.
Endisest meierei korstnast saab liputorn. Foto: Elmo Riig

​Mustlasse kavandatav liputorn sai lõpuks raha, kuid selle rajamist ei saa veel alustada, sest vald pole ehitajaid leidnud.

Tarvastu vallavanem Alar Karu nentis, et rahanappuse tõttu on aastaid tagasi suurelt ette võetud projekt muutunud väiksemaks. «Vallavalitsus tellis algul tervikprojekti: et vana korstna otsas lehviks Eesti lipp ja Tarvastu gümnaasiumi esisele kolmnurksele haljasalale tuleks ka lipuväljak,» rääkis Karu ja lisas, et kooli juurest paistaks ilusti ka korstna otsas lehviv lipp. Tema ütlemist mööda jäävad kooliesine väljak ja korstna külge paigaldatav vaatepaviljon nüüd plaanist välja. «Projekt osutus kalliks ja nüüd tuleb nii, et korstna sees on trepp, mida mööda saab minna lippu heiskama,» lausus Karu. 

Tema sõnul ulatub ehituse maksumus veidi üle 30 000 euro ja Leader-programmist on selleks tulnud umbes 25 000 eurot toetust. Puudujääva summa maksab Tarvastu vallavalitsus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles