Viljandlasest sidemängija jätkab Selveri koosseisus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Lipp
Tauno Lipp Foto: Mihkel Maripuu

Selver Tallinna võrkpallimeeskond andis teada, et võistkonna viljandlasest sidemängija Tauno Lipp jätkab valitseva riigi meistervõistkonna koosseisus ka algaval aastal. Nagu läinud hooajal täidab Lipp meeskonna juures ka mänedžeri kohtustusi.

«Uuel hooajal on kindlasti liiga uus ja huvitav seoses uute klubide liitumisega ja mängija liikumiste osas. Ootan huviga uut treenerite duot,» vahendab Viljandimaa võrkpallikasvandiku sõnul klubi Facebooki leht.

«Peatreener Stalsi (lätlane Austris Stals – toimetus) tean isiklikult aastast 2009, kui mängisime koos Tartu esinduses. Tegemist on väga sümpaatse ja asjaliku inimesega,» rääkis 28-aastane Lipp. «Mehed, kelle ümber hakkan mängima, on samuti tuttavad ja nende kõrval on tore tööd jätkata. Tuleb huvitav hooaeg. Ootan juba pingsalt esimesi ühistreeninguid ja mänge.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles