Juhtkiri. Mängiv eeskuju

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

Eile möödus aasta sellest, kui Viljandist pärit jalgpallur Ragnar Klavan sõlmis lepingu Inglismaa kõrgliiga legendaarse klubiga FC Liverpool. Keskkaitsja Klavan läks meeskonnale maksma viis miljonit eurot ja see tegi temast läbi aegade kalleima Eesti jalgpalluri.

Aastapäevad tagasi oli põhjust tõdeda, et varastes kolmekümnendates rahvuskoondise kapten ei ole enam spordimehe mõistes küll esimeses nooruses, ent kontrahti kirja pandud kolm aastat on siiski piisavalt pikk aeg, et see Inglismaal sisuga täita. Nüüd, aasta hiljem, võib vaheanalüüsi tehes rõõmustada, et seni on kõik sujunud: debüüthooajal Liverpoolis pääses Klavan väljakule 25 kohtumises ja lõi ka ühe värava.

Kuu aega tagasi Sakalale intervjuu andnud Ragnar Klavan kinnitas muu hulgas, et ehkki füüsiliselt on side Viljandiga peenikeseks jäänud, on see paik tema silmis eriline.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles