Leie põhikool jätkab veel vähemalt ühe õppeaasta

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leie kool elab ühe õppeaasta korraga. Tuleval õppeaastal astub Leie põhikooli esimesse klassi kolm õpilast ning kõigi eelduste kohaselt lahkub sama õppeaasta lõpul kuus üheksanda klassi õpilast.
Leie kool elab ühe õppeaasta korraga. Tuleval õppeaastal astub Leie põhikooli esimesse klassi kolm õpilast ning kõigi eelduste kohaselt lahkub sama õppeaasta lõpul kuus üheksanda klassi õpilast. Foto: Marko Saarm

Kui möödunud sügisel hakati mõtlema Leie põhikooli ümberkujundamisele, siis praegu on kindel, et tuleval õppeaastal jätkab kool tegevust endisel kujul.

Möödunud aasta oktoobris avaldas Sakala artikli sellest, et Leie põhikooli saatus on küsimärgi all, sest väikese õpilaste arvu tõttu on sel keeruline endisel kujul tegevust jätkata.

Ühe variandina mõeldi koolimajja rajada hooldekodu. Lapsevanemad pakkusid võimaluse luua lasteaed-algkool. Läbi käis ka mõte jätta see põhikooli õppekohaks, kuid halvim võimalus oli sulgemine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles