Pärimusmuusika festivali ajal sõelub rohkem ronge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tuleval nädalal paneb Elron Viljandi pärimusmuusika festivali tõttu Viljandisse käima tavapärasest rohkem ronge.

«Oleme Viljandi folgiga koostööd teinud juba aastaid. See on paljude Eesti inimeste suve ergastav sündmus ning soovime omalt poolt pakkuda veelgi paremaid võimalusi sellest toredast üritusest osa saada,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Viljandini sõidab kõigil festivalipäevadel Tallinnast kell 13.33 väljuv Rapla rong, mis jõuab Viljandisse kell 15.44, tehes Rapla ja Viljandi vahel peatuse ka Türil. Kell 18.30 väljuva Türi rongi teekonda on pikendatud Viljandini neljapäeval ja reedel. See peatub Türilt Viljandisse sõites ka Võhmas ning jõuab folgipealinna kell 20.51.

Viljandist Tallinna poole on neljapäeval, reedel ja pühapäeval käigus lisaväljumine kell 15.59. Rong peatub ka Türil ja Lelles ning jätkab kell 17.22 tavapärast sõitu Raplast Tallinna, kuhu saabub kell 18.29. Viljandist Tallinna sõidab neljapäeval, reedel ja laupäeval ka festivali erirong, mis väljub kell 21.16 ning jõuab Tallinna kell 23.31, tehes vahepeatusi suuremates jaamades.

Festivali ajal on käigus ka kõik tavapärased ja suvehooajaks lisatud Tallinna–Viljandi rongid.

Täpsemad sõiduajad leiab Elroni sõiduplaani otsingust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles