Juhtkiri. Must valgel kirjas

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: Sakala

Viljandi linnapea Ando Kivibergi ning Isamaa ja Res Publica Liidu siinse nimekirja liikmete eri teed minek on kujunenud tulisemaks, kui tingimata pidanuks. Vähemalt teoreetiliselt saanuks lugu lõppeda tõdemusega, et inimlikult mõistetavatel põhjustel meerina jätkamises kõhklev Kiviberg ei leidnud erakonna juhi Helir-Valdor Seedriga ühist keelt. Paksu verd ja üksteisele vastukäivaid arvamusi tekib lahkuminekute puhul tahes-tahtmata, kuid kui nugade peale ei minda, ununeb kogu lugu kiiresti.

Kivibergi ja IRL-iga läks teisiti. Valijate seisukohast ongi nii õpetlikum, sest tänu sellele on avalikuks saanud üks kiri, mis annab ainest juurelda selle üle, kuidas poliitika toimib või võib toimida.

Tänases lehes on must valgel kirjas, mida Ando Kiviberg kohalikel valimistel teist korda IRL-i esinumbriks asumise eest tahtis. Enam ei ole vaja midagi tõlgendada või uskuda. Igaüks võib sõna-sõnalt lugeda, mis Helir-Valdor Seedrile ja Priit Sibulale läkitatud kirjas seisab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles