Ugala-esine hein saab folgiks niidetud

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teatrimaja renoveerimise ajal värskendati ka selle ees olevat haljasala ning veel praegugi on pinnas liiga pehme, et sinna murutraktoriga peale minna.
Teatrimaja renoveerimise ajal värskendati ka selle ees olevat haljasala ning veel praegugi on pinnas liiga pehme, et sinna murutraktoriga peale minna. Foto: Kamilla Selina Lepik

Ugala teatrimaja ja tiigi vahel kasvab lopsakas umbrohi, mis on saanud takistamatult sirguda, sest pinnas on traktoriga niitmiseks liiga pehme. Nüüdseks on lahendus leitud ja pärimusmuusika festivali külaliste saabumise ajaks saab plats niidetud.

Haljastustöötajad pole tihanud teatri ja tiigi vahelist ala korrapäraselt hooldada. Teatrijuht Kristiina Alliksaare kinnitusel pole rohelusel lastud seal lokata mõne etenduse tarbeks, vaid põhjuseks on hoopis sügisel toodud värske muld. «See ala on nii pehme, et sinna ei saanud lihtsalt traktoriga peale,» rääkis Alliksaar.

Tema sõnul saadi eile hooldusteenust pakkuva ettevõttega kokkuleppele, et see niidab platsi enne Viljandi pärimusmuusika festivali algust ära. «Ilmselt saab juba selle nädala lõpuks tehtud,» lisas teatrijuht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles