Täna alustatakse raekoja platsi uuendamist

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raekojaesises pargis asetatakse lipumastid kolme ritta ning nende ette tehakse roosipeenar nii, et iga masti ees kasvaksid lilled.
Raekojaesises pargis asetatakse lipumastid kolme ritta ning nende ette tehakse roosipeenar nii, et iga masti ees kasvaksid lilled. Foto: Marko Saarm

​Täna alustatakse Viljandi raekoja platsi renoveerimist, mille kestel vahetatakse välja pingid, laiendatakse kivisillutisega ala ja uuendatakse lipumaste. Linnajuhid kinnitavad, et mullahunnikud suurt pärimusmuusika festivali ilmestama ei jää.

Abilinnapea Kalvi Märtin rääkis, et igal aastal on proovitud kõik tööd festivali ajaks ära lõpetada ja nii ka seekord, kuid raekojaesine park tuleva nädala neljapäevaks ilmselt päris valmis siiski ei saa. «Suuri mullatöid pole seal niikuinii plaanis teha ning suurt songerdamist ja müristamist ei tule,» kinnitas Märtin. 

Ta lisas, et folgi ajal renoveerimistöid kindlasti ei tehta. «Isegi kui me selleks ajaks valmis ei saa, siis seda võin ma küll kinnitada, et folgi ajal keegi seal tööd tegema ei hakka,» lausus abilinnapea. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles