Noored teivashüppajad näitasid Pärnus võimu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«TV 10 olümpiastarti» Viljandimaa neljandal osavõistlusel oli üks edukamaid sportlasi Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi, kes võitis tütarlaste vanemas grupis palliviske ja 600 meetri jooksu ning oli kettaheites teine.
«TV 10 olümpiastarti» Viljandimaa neljandal osavõistlusel oli üks edukamaid sportlasi Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi, kes võitis tütarlaste vanemas grupis palliviske ja 600 meetri jooksu ning oli kettaheites teine. Foto: Elmo Riig

Läinud nädalal Pärnus peetud Eesti U-14 vanuseklassi kergejõustikumeistrivõistlustel teenisid Viljandimaa noored kolmel alal kuldmedali. Jane Roosimägi tuli riigi meistriks teivashüppes ja odaviskes ning Marten Roasto teivashüppes.

Kahe alavõiduga tiitlivõistlustel Viljandimaa edukaimaks sportlaseks osutunud Päri tüdruk Jane Roosimägi pidas teivashüppes taktikamängu pärnulannast konkurendi Carlyn Pukiga. Mõlemad liikusid kõrguseni 3.05 ühtemoodi ja ületasid selle teisel katsel.

Kõrguse 3.10 alistas Leho Estorni juhendamisel harjutav Roosimägi esimesel katsel, Pukil see aga ei õnnestunud. Ehkki tänavu varem sama kõrguse ületanud Pukk nihutas lati ka kõrgusele 3.15, seda tal järelejäänud sooritustel alistada ei õnnestunud. Seega kuulus kuldmedal Jane Roosimäele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles