Ragnar Kaasik teenis Madridis pronksmedali

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmameistrivõistlusteks valmistuv Viljandi maadleja Ragnar Kaasik saavutas Hispaanias peetud suurturniiril vabamaadluse poolraskekaalus kolmanda koha.
Maailmameistrivõistlusteks valmistuv Viljandi maadleja Ragnar Kaasik saavutas Hispaanias peetud suurturniiril vabamaadluse poolraskekaalus kolmanda koha. Foto: Elmo Riig

​Viljandi Tuleviku maadlusklubi poolraskekaallane Ragnar Kaasik tegi Madridis mehetegusid: võitis rahvusvahelise maadlusliidu kalendrisse kuuluval Hispaania grand prix’l vabamaadluses pronksmedali. 

Vabamaadluse turniiril osalesid 20 riigi sportlased ja Eesti lõpetas võistkondlikult üheksanda kohaga.

Ragnar Kaasik alistas kaheksandikfinaalis kindlalt Kanada maadleja Dj Webbi ja jätkas neljandikfinaalis Prantsusmaa esindaja Maxime Francois’ vastu. Matš lõppes viljandlase 9:2 punktivõiduga ja see viis ta turniiri poolfinaali, kus ta kohtus Lõuna-Aafrika maadleja Martin Erasmusega. Seal pani oma paremuse maksma Aafrika meister, Ragnar Kaasik jätkas maadlust pronksmedalile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles